Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Grillkampagnen - Ohhh Daddy, find fars fejl

Det er hyggeligt at grille, men der er god grund til at være forsigtig med hygiejnen, så du ikke bliver syg af den lækre grillmad.

​​​I råt kød og saften fra det rå kød kan der være sygdomsbakterier som campylobacter og salmonella. Men med en god køkkenhygiejne bliver man ikke syg, selvom der skulle være bakterier i kødet.

Hvis du følger Fødevarestyrelsens råd, når du griller, så minimerer du risikoen for at blive syg efter en dejlig grillmiddag.

Se filmen "Find fars ​fejl ved grillen":



Grillråd: 2 fade, 2 grilltænger - og vask så hænder!

 

  • To grilltænger - én til råt og én til stegt kød

  • To fade - ét til råt og ét til stegt kød

  • Vask hænder, når du har rørt ved råt kød

​Læs mere

 

Til pressen - fotos, grafik, Go-cards og bannere
Fotos i høj billedkvalitet til tryk JPG
Hav​egrill
Kylling i fa​d
Kylling ​med bakterier
Rå ky​lling
Stegt ​kylling​

Grafik i høj opløsning til trykte medier
Go-card forside pdf (300 dpi)

Go-cards og bannere i lav opløsning til elektroniske medier
Go-ca​rd pdf
Banner 128X128 jpg
Banner 180X180 jpg
Banner 224x81 jpg
Banner 484x190 jpg
Banner 248x190 jpg​​​​

 

 

Søges: Inspiration fra ejere af gårdbutikker og stalddørssælgereSøges: Inspiration fra ejere af gårdbutikker og stalddørssælgerehttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/Soges_inspiration_fra_ejere_af_gaardbutikker_og_stalddorssaelgere.aspx03509aspxhtml28-03-2017 10:00:00
Risiko for glasskår i muesliRisiko for glasskår i mueslihttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/Tilbagekaldte_fødevarer_2017/Risiko_for_glasskår_i_mysli.aspx07314aspx0html27-03-2017 15:00:00
Køb ind med hjertet og vælg bedre dyrevelfærdKøb ind med hjertet og vælg bedre dyrevelfærdhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/Nyheder_2017/Koeb_ind_med_hjertet_og_vaelg_bedre_dyrevelfaerd.aspx07291aspx0html27-03-2017 14:00:00

Ændret 18. januar 2017