Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Grillkampagnen - Ohhh Daddy, find fars fejl

Det er hyggeligt at grille, men der er god grund til at være forsigtig med hygiejnen, så du ikke bliver syg af den lækre grillmad.

​​​I råt kød og saften fra det rå kød kan der være sygdomsbakterier som campylobacter og salmonella. Men med en god køkkenhygiejne bliver man ikke syg, selvom der skulle være bakterier i kødet.

Hvis du følger Fødevarestyrelsens råd, når du griller, så minimerer du risikoen for at blive syg efter en dejlig grillmiddag.

Se filmen "Find fars ​fejl ved grillen":



Grillråd: 2 fade, 2 grilltænger - og vask så hænder!

 

  • To grilltænger - én til råt og én til stegt kød

  • To fade - ét til råt og ét til stegt kød

  • Vask hænder, når du har rørt ved råt kød

​Læs mere

 

Til pressen - fotos, grafik, Go-cards og bannere

 

Fotos i høj billedkvalitet til tryk JPG

 

 

Grafik i høj opløsning til trykte medier

 

Go-cards og bannere i lav opløsning til elektroniske medier

 

 

Oksepastrami med forkerte datoerOksepastrami med forkerte datoerhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/Tilbagekaldte fødevarer 2018/Oksepastrami_med_forkerte_datoer.aspx019048aspx0html17-08-2018 15:00:00
Risiko for glasskår i pulled porkRisiko for glasskår i pulled porkhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/Tilbagekaldte fødevarer 2018/Risiko_for_glasskaar_i_pulled_pork.aspx019033aspx0html16-08-2018 20:00:00
Regeringen vil oplyse for bedre madvanerRegeringen vil oplyse for bedre madvanerhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/Nyheder_2018/Regeringen_vil_oplyse_for_bedre_madvaner.aspx05019aspx0html15-08-2018 12:00:00

Ændret 20. juni 2018