Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Grillkampagnen - Ohhh Daddy, find fars fejl

Det er hyggeligt at grille, men der er god grund til at være forsigtig med hygiejnen, så du ikke bliver syg af den lækre grillmad.

​​​I råt kød og saften fra det rå kød kan der være sygdomsbakterier som campylobacter og salmonella. Men med en god køkkenhygiejne bliver man ikke syg, selvom der skulle være bakterier i kødet.

Hvis du følger Fødevarestyrelsens råd, når du griller, så minimerer du risikoen for at blive syg efter en dejlig grillmiddag.

Se filmen "Find fars ​fejl ved grillen":



Grillråd: 2 fade, 2 grilltænger - og vask så hænder!

 

  • To grilltænger - én til råt og én til stegt kød

  • To fade - ét til råt og ét til stegt kød

  • Vask hænder, når du har rørt ved råt kød

​Læs mere

 

Til pressen - fotos, grafik, Go-cards og bannere

 

Fotos i høj billedkvalitet til tryk JPG

 

 

Grafik i høj opløsning til trykte medier

 

Go-cards og bannere i lav opløsning til elektroniske medier

 

 

International hæder af FuldkornspartnerskabetInternational hæder af Fuldkornspartnerskabethttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/Pressemeddelelser 2019/International-hæder-af-Fuldkornspartnerskabet-.aspx05577aspx0html19-06-2019 16:00:00
Skarpe genstande i grillpølserSkarpe genstande i grillpølserhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/Tilbagekaldte fødevarer 2019/Plaststykker-i-grill-polser.aspx05573aspx0html18-06-2019 21:00:00
Coleslaw salat uden dansk varedeklarationColeslaw salat uden dansk varedeklarationhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/Tilbagekaldte fødevarer 2019/Coleslaw_salat_uden_dansk_varedeklaration.aspx05565aspx0html17-06-2019 08:00:00

Ændret 20. juni 2018