Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Clean eller klam

Er du Clean eller Klam? Kampagnen satte fokus på unge og køkkenhygiejne.

​Beskidte karklude. Mug på leverpostejen. Og køleskabe der sejler med kødsaft, jord og gamle madrester. Sjusket håndvask eller slet ingen. Mange unge sjusker med hygiejnen i køkkenet, og de bliver ofte syge af virus og bakterier i maden.

Derfor kørte Fødevarestyrelsen i 2010 en kampagne, som satte fokus på unge og deres køkkenhygiejne ved madlavning.

 

 

 

 

Medisterpølse formodet smittekilde til salmonellaudbrudMedisterpølse formodet smittekilde til salmonellaudbrudhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/Nyheder_2018/Medisterpølse-formodet-smittekilde-til-salmonellaudbrud.aspx06075aspx0html12-12-2018 11:45:00
Flere grise skal have hele halerFlere grise skal have hele halerhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/Nyheder_2018/Flere-grise-skal-have-hele-haler.aspx06060aspx0html12-12-2018 08:00:00
Fødevarevirksomheder må ikke levere køkken- og madaffald som foderFødevarevirksomheder må ikke levere køkken- og madaffald som foderhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/Nyheder_2018/Foedevarevirksomheder_maa_ikke_levere_koekken_og_madaffald_som_foder.aspx024513aspx0html11-12-2018 12:00:00

Ændret 30. oktober 2018