Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Clean eller klam

Er du Clean eller Klam? Kampagnen satte fokus på unge og køkkenhygiejne.

​Beskidte karklude. Mug på leverpostejen. Og køleskabe der sejler med kødsaft, jord og gamle madrester. Sjusket håndvask eller slet ingen. Mange unge sjusker med hygiejnen i køkkenet, og de bliver ofte syge af virus og bakterier i maden.

Derfor kørte Fødevarestyrelsen i 2010 en kampagne, som satte fokus på unge og deres køkkenhygiejne ved madlavning.

 

 

 

 

Campylobacter i kyllingelårCampylobacter i kyllingelårhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/Tilbagekaldte_fødevarer_2017/Campylobacter_i_kyllingelår.aspx016400aspx0html23-06-2017 15:00:00
Falafel mangler allergenmærkningFalafel mangler allergenmærkninghttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/Tilbagekaldte_fødevarer_2017/Falafel_mangler_allergenmærkning.aspx016425aspx0html23-06-2017 15:00:00
Risiko for gæring i ketchupRisiko for gæring i ketchuphttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/Tilbagekaldte_fødevarer_2017/Risiko_for_gæring_i_ketchup.aspx016328aspx0html22-06-2017 11:00:00

Ændret 18. januar 2017