Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Clean eller klam

Er du Clean eller Klam? Kampagnen satte fokus på unge og køkkenhygiejne.

​Beskidte karklude. Mug på leverpostejen. Og køleskabe der sejler med kødsaft, jord og gamle madrester. Sjusket håndvask eller slet ingen. Mange unge sjusker med hygiejnen i køkkenet, og de bliver ofte syge af virus og bakterier i maden.

Derfor kørte Fødevarestyrelsen i 2010 en kampagne, som satte fokus på unge og deres køkkenhygiejne ved madlavning.

 

 

 

 

Skimmel på økologiske abrikoserSkimmel på økologiske abrikoserhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/Tilbagekaldte fødevarer 2018/Skimmel-paa-oekologiske-abrikoser.aspx013097aspx0html21-09-2018 16:00:00
Manglende mærkning med allergen på slikkepindeManglende mærkning med allergen på slikkepindehttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/Tilbagekaldte fødevarer 2018/Manglende_maerkning_med_allergen_paa_slikkepinde.aspx08662aspx0html21-09-2018 14:00:00
Udeklareret allergen i Faaborg leverpostejUdeklareret allergen i Faaborg leverpostejhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/Tilbagekaldte fødevarer 2018/Udeklareret-allergen-i-Faaborg-leverpostej-.aspx08486aspx0html21-09-2018 12:00:00

Ændret 18. januar 2017