Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Clean eller klam

Er du Clean eller Klam? Kampagnen satte fokus på unge og køkkenhygiejne.

​Beskidte karklude. Mug på leverpostejen. Og køleskabe der sejler med kødsaft, jord og gamle madrester. Sjusket håndvask eller slet ingen. Mange unge sjusker med hygiejnen i køkkenet, og de bliver ofte syge af virus og bakterier i maden.

Derfor kørte Fødevarestyrelsen i 2010 en kampagne, som satte fokus på unge og deres køkkenhygiejne ved madlavning.

 

 

 

 

Økologisk oksespegepølse med risiko for oppustning af emballageØkologisk oksespegepølse med risiko for oppustning af emballagehttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/Tilbagekaldte_fødevarer_2017/Økologisk_oksespegepølse_med_risiko_for_oppustning_af_emballage.aspx012148aspx0html21-08-2017 11:00:00
Kyllinge Brystfilet fra De 5 Gaarde med forkert holdbarhedsangivelseKyllinge Brystfilet fra De 5 Gaarde med forkert holdbarhedsangivelsehttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/Tilbagekaldte_fødevarer_2017/Kyllinge_Brystfilet_fra_De_5_Gaarde_med_forkert_holdbarhedsangivelse.aspx017977aspx0html18-08-2017 14:00:00
Udtalelse fra miljø- og fødevareministeren om forurenede ægUdtalelse fra miljø- og fødevareministeren om forurenede æghttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/Nyheder_2017/Udtalelse_fra_miljo_og_fødevareministeren_om_forurenede_aeg.aspx017068aspx0html18-08-2017 09:00:00

Ændret 18. januar 2017