Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Clean eller klam

Er du Clean eller Klam? Kampagnen satte fokus på unge og køkkenhygiejne.

​Beskidte karklude. Mug på leverpostejen. Og køleskabe der sejler med kødsaft, jord og gamle madrester. Sjusket håndvask eller slet ingen. Mange unge sjusker med hygiejnen i køkkenet, og de bliver ofte syge af virus og bakterier i maden.

Derfor kørte Fødevarestyrelsen i 2010 en kampagne, som satte fokus på unge og deres køkkenhygiejne ved madlavning.

 

 

 

 

Søges: Inspiration fra ejere af gårdbutikker og stalddørssælgereSøges: Inspiration fra ejere af gårdbutikker og stalddørssælgerehttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/Soges_inspiration_fra_ejere_af_gaardbutikker_og_stalddorssaelgere.aspx03509aspxhtml28-03-2017 10:00:00
Risiko for glasskår i muesliRisiko for glasskår i mueslihttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/Tilbagekaldte_fødevarer_2017/Risiko_for_glasskår_i_mysli.aspx07314aspx0html27-03-2017 15:00:00
Køb ind med hjertet og vælg bedre dyrevelfærdKøb ind med hjertet og vælg bedre dyrevelfærdhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/Nyheder_2017/Koeb_ind_med_hjertet_og_vaelg_bedre_dyrevelfaerd.aspx07291aspx0html27-03-2017 14:00:00

Ændret 18. januar 2017