Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Clean eller klam

Er du Clean eller Klam? Kampagnen satte fokus på unge og køkkenhygiejne.

​Beskidte karklude. Mug på leverpostejen. Og køleskabe der sejler med kødsaft, jord og gamle madrester. Sjusket håndvask eller slet ingen. Mange unge sjusker med hygiejnen i køkkenet, og de bliver ofte syge af virus og bakterier i maden.

Derfor kørte Fødevarestyrelsen i 2010 en kampagne, som satte fokus på unge og deres køkkenhygiejne ved madlavning.

 

 

 

 

Risiko for glasskår/hård plast i kanelstængerRisiko for glasskår/hård plast i kanelstængerhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/Tilbagekaldte fødevarer 2018/Risiko_for_glasskaarhård_plast_kanelstaenger.aspx016061aspx0html22-02-2018 13:00:00
Lær at lede efter listeriaLær at lede efter listeriahttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/Nyheder_2018/Lær_at_lede_efter_listeria.aspx016058aspx0html22-02-2018 11:00:00
PAH i kokosoliePAH i kokosoliehttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/Tilbagekaldte fødevarer 2018/PAH_i_kokosolie.aspx016057aspx0html22-02-2018 10:00:00

Ændret 18. januar 2017