Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Clean eller klam

Er du Clean eller Klam? Kampagnen satte fokus på unge og køkkenhygiejne.

​Beskidte karklude. Mug på leverpostejen. Og køleskabe der sejler med kødsaft, jord og gamle madrester. Sjusket håndvask eller slet ingen. Mange unge sjusker med hygiejnen i køkkenet, og de bliver ofte syge af virus og bakterier i maden.

Derfor kørte Fødevarestyrelsen i 2010 en kampagne, som satte fokus på unge og deres køkkenhygiejne ved madlavning.

 

 

 

 

Skimmel i Rema1000 MayonnaiseSkimmel i Rema1000 Mayonnaisehttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/Tilbagekaldte_fødevarer_2017/Skimmel_i_Rema1000_Mayonnaise.aspx018163aspxhtml14-12-2017 13:00:00
Allergen i Grøntsagscurry solgt som Sauce BologneseAllergen i Grøntsagscurry solgt som Sauce Bolognesehttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/Tilbagekaldte_fødevarer_2017/Allergen_i_Grontsagscurry_solgt_som_Sauce_Bolognese.aspx015554aspx0html13-12-2017 16:00:00
Færre bliver syge af campylobacterFærre bliver syge af campylobacterhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/Nyheder_2017/Færre_bliver_syge_af_campylobacter.aspx015550aspx0html13-12-2017 14:30:00

Ændret 18. januar 2017