Se alt indhold om fødevarer
Se alt indhold om dyr
Se alt indhold om kontrol
Fødevarevirksomheder skal have fokus på, at medarbejdere, der har – eller lige har haft – symptomer på norovirus (roskildesyge) ikke håndterer fødevarer.
Se vores film og få styr på rengøring og desinfektion af overflader og maskiner i din virksomhed.
Virus og bakterier kan overføres fra frugt og grønt, når der fx er brugt beskidt vand til at dyrke grøntsagerne med. Læs mere om kampagnen og se filmen.
Vi spiser alt for meget salt. Det er usundt for os, og mange er ikke klar over, at for meget salt kan forårsage fx blodpropper og hjertekarsygdomme. Se vores film.
Danskerne oplever stigende usikkerhed på grund af den globale energisituation. Læs vores råd og anbefalinger til virksomheder og private.
Fødevarestyrelsen opdaterer løbende informationen til danske virksomheder, der handler med Storbritannien. Se mere om Brexit-forberedelser og se filmen.
Se filmen om, hvorfor og hvordan du skal skylle krydderurter og salat for at fjerne virus og bakterier. Læs mere om kampagnen.
Kampagnen sætter fokus på kravet om, at fødevarevirksomheder skal koge frosne hindbær til smoothies etc. Læs mere om 'Brug bærret men kog det!'