Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Bliv partner i Innovationspartnerskab for sundere mad

Vær med til at gøre en forskel via innovation af sundere fødevarer til danskerne, så det sunde valg fremover bliver det lette valg. I det nye innovationspartnerskab er der allerede nu stærke partnere med, og nu har I også muligheden for at blive partner i et stærkt netværk.

 


Kontakt

Sanne Nielsen, Innovation- og marketingkonsulent
Telefon 52 21 30 45
Mail sanni@fvst.dk (åbner din mail i nyt vindue)

 

Et voksende problem – 51 % er overvægtige

I 2018 blev det konstateret, at der i Danmark er flere overvægtige end normalvægtige. Det går den forkerte vej - både med de usunde kostvaner og vægten. Det er et voksende problem for både det enkelte menneskes livskvalitet og for samfundsøkonomien.

Åbn og læs præsentationen om Innovationspartnerskabet for sundere mad (powerpoint) 

Hvem kan blive partner?

Der er brug for en bred vifte at partnere. Uanset hvilke fødevarer, I arbejder med, så kan I gøre en forskel. Partnerne er både store og små inden for alle fødevarekategorier, fx fødevarevirksomheder, detail, foodservice, restaurantkæder, måltidskasse-firmaer, sundhedsorganisationer, interesseorganisationer med flere.

Følgende har allerede nu meldt sig som partnere: Salling Group, Coop, De Samvirkende Købmænd, Dagrofa, Reitan Distribution, Rema 1000, Lidl, Aldi, Dansk Industri, Landbrug & Fødevarer, Bryggeriforeningen, Dansk Erhverv, Horesta og flere fødevarevirksomheder.
Se hele listen over allerede tilmeldte partnere.

Hvad koster det?

Det er GRATIS at blive partner i Innovationspartnerskabet for sundere mad. Vi har brug for, er, at ALLE bidrager med tid og ressourcer.

Det får I ud af det

I Danmark er vi unikke ved at forsøge at løse udfordringer igennem partnerskaber. I bliver en del af et fantastisk netværk. I får indflydelse på mål og planer, og kommer i tæt dialog med Fødevarestyrelsen om fx barrierer og muligheder i lovgivningen for sundere fødevarer såsom Nøglehullet. Vi vil inspirere og udfordre til at forbedre og udvikle sundere fødevarer, som der kan være både et nationalt og måske et internationalt markedspotentiale i.

Vil I gerne vide mere? Vil I gerne være partner – sådan gør I?

Kontakt os for en dialog og spørgsmål ift. lige præcis jeres virksomhed/organisation. Ønsker I at blive partner, så kontakt os på tlf. eller mail.

De første møder i alle produktgrupper samt kommunikation og marketingsgruppen bliver fra 6. maj - 6. juni 2019.

Så kontakt os gerne inden, hvis I vil være med som partner og have indflydelse fra starten!


Kontaktpersoner

Sanne Nielsen, Innovation- og marketingkonsulent
Telefon 52 21 30 45
mail sanni@fvst.dk (åbner din mail i nyt vindue)


Hanne Høberg Hansen
Bromatolog, Specialkonsulent
Telefon  72 27 66 78
 Mail hhh@fvst.dk (åbner din mail i nyt vindue)
 

Ændret 8. april 2019