Gå til navigation Gå til hovedindhold

Du er her:

Hold dig opdateret om AIRD

EU har vedtaget nye krav til indberetning af dyreforsøg. Alle medlemslandende skal fremover offentliggøre godkendte dyreforsøgstilladelser i samme format i EU-Kommissionens database.

​Der skal i den forbindelse foretages nogle ændringer i C-skemaet i AIRD. De nye krav træder i kraft den 1. januar 2021, og AIRD skal derfor opdateres inden udgangen af 2020.

Der vil komme ændringer i C-skemaet, bl.a. i rækkefølgen af felterne, tekstbegrænsning, krav om nøgletermer og indtastning af informationer om genmodificering og kloning direkte i C-skemaet.

I forbindelse med opdateringen vil der forekomme kortvarige perioder med driftsforstyrrelser i AIRD i efteråret 2020. Følg med på forsiden i AIRD, på Dyreforsøgstilsynets hjemmeside og i Dyreforsøgstilsynets nyhedsbrev, hvor vi løbende vil informere om fremdriften i AIRD-opdateringen og om eventuelle driftsforstyrrelser.


Faktaark

Læs mere i dette faktaark: Opdateret version af AIRD i 2021

Du er meget velkommen til at printe faktaarket og hænge det op i din facilitet eller dele det ud til dine kolleger eller andre, som bruger AIRD.


Datoer for planlagte driftsforstyrrelser

Mandag d. 23. november kl. 00:01 til tirsdag d. 24. november kl. 00:00
Mandag d. 30. november kl. 00:01 til tirsdag d. 1. december kl. 00:00
Mandag d. 7. december kl. 00:01 til tirsdag d. 8. december kl. 00:00


Ændret 21. september 2020