Gå til navigation Gå til hovedindhold

Du er her:

Udbetaling til minkavlere

Regeringen har sammen med et bredt flertal i Folketinget indgået en aftale, som sikrer fuldstændig erstatning og omstillingshjælp til minkavlere og følgeerhverv. Her kan du læse om udbetaling af erstatninger til minkavlere.

​​​​​​​​​​Aktuelle​​ nyhed​er

​​​Her kan du læse aktuelle nyheder om udbetalinger til minkavlere.​​​

Udbetalingsenheden ændrer telefontider

De ændrede telefontider gælder for sagsbehandlerne, der arbejder med udbetaling af erstatning og kompensation.​

Fremover vil åbningstiderne være mandag-fredag fra 10.00-14.00. Onsdag er lukket. 

Du kan stadig ringe til Fødevarestyrelsens kunderådgivning hver dag fra 9.00-16.00 eller skrive en mail til mink@fvst.dk.

​Vær opmærksom på, at kunderådgivningen lukker kl. 13.00 fredag d. 3 december. 

Ny plan for udbetalinger er klar

​​​​Fødevarestyrelsen har opdateret planen for udbetaling af endelig skinderstatning, honorar for eget arbejde, andre destruerede skind og mink samt driftstab. Udbetalingerne for tempobonus, forskud på skinderstatning samt honorar for aflivning og rengøring og desinfektion er alle nu gennemført i mere end 90% af sagerne.

Se den nye udbetalingsplan på siden plan for udbetalinger.​


Gå til hovedsiden Mink og COVID-19 

​​


Hvordan behandler Fødevarestyrelsen personoplysninger ved udbetaling?
Vi passer på dine personoplysninger, når vi behandler oplysninger om dig eller din virksomhed til brug for sagsbehandling bl.a. i forbindelse med udbetalinger af honorar, kompensation og erstatning som følge af aflivning af mink grundet COVID-19 og forbud imod midlertidigt hold af mink.

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af den til enhver tid gældende fødevare-, veterinær- og foderstoflovgivning, databeskyttelsesforordningen og databeskyttelsesloven.

Du kan læse mere om hvordan vi behandler dine oplysninger, videregivelse af oplysninger til andre parter, hvor de oplysninger vi har, stammer fra, samt hvilke rettigheder du har her. 

Ændret 30. november 2021