Gå til navigation Gå til hovedindhold

Du er her:

Udbetaling til minkavlere

Regeringen har sammen med et bredt flertal i Folketinget indgået en aftale, som sikrer fuldstændig erstatning og omstillingshjælp til minkavlere og følgeerhverv. Her kan du læse om udbetaling af honorarer, tempobonus og erstatninger til minkavlere.


​​Aktuelle​ nyheder

​​​​Her kan du læse aktuelle nyheder om udbetalinger til minkavlere.


​​​Orienteringsbrev om udbetaling endelig skindværdi m.v.

Fødevarestyrelsen har den 20. september udsendt orienteringsbrev til alle minkavlere i forbindelse med udstedelse af bekendtgørelsen om endelig skindværdi m.v. 

Her kan du kan læse brevet om udbetaling af endelig skind​erstatning mv​.​

Fødevarestyrelsens kunderådgivning holder lukket torsdag d. 23. september

​​​Hvis du har spørgsmål om minkudbetalingerne kan du henvende dig på mail til mink@fvst.dk.

Kunderådgivningen åbner igen fredag d. 24 september. 

Gå til hovedsiden Mink og COVID-19 

​​


Hvordan behandler Fødevarestyrelsen personoplysninger ved udbetaling?
Vi passer på dine personoplysninger, når vi behandler oplysninger om dig eller din virksomhed til brug for sagsbehandling bl.a. i forbindelse med udbetalinger af honorar, kompensation og erstatning som følge af aflivning af mink grundet COVID-19 og forbud imod midlertidigt hold af mink.

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af den til enhver tid gældende fødevare-, veterinær- og foderstoflovgivning, databeskyttelsesforordningen og databeskyttelsesloven.

Du kan læse mere om hvordan vi behandler dine oplysninger, videregivelse af oplysninger til andre parter, hvor de oplysninger vi har, stammer fra, samt hvilke rettigheder du har her. Ændret 21. september 2021